Subota, 15. lipnja 2024.

Obrt Agent.C besplatno radi web shop svima koji su pogođeni koronavirusom

Pozivaju sve tvrtke, trgovine, proizvođače i OPG-ove koji nemaju web shop te zbog toga trpe velike gubitke da se jave kako bi im besplatno izradili web trgovinu u nekoliko dana s opcijom internet plaćanja

- Oglas -

Agent.C, obrt za računalne djelatnosti iz Koprivnice, odlučio je pokazati solidarnost s tvrtkama s područja Koprivnice koje su teško pogođene koronavirusom te su izgubili većinu prihoda već sada, a tko zna što ih sve još čeka.

Vlasnik Den Škvorc pojasnio je o čemu se radi.

“Pozivamo sve tvrtke, trgovine, proizvođače i OPG-ove koji nemaju web shop te zbog toga trpe velike gubitke da se jave kako bi im besplatno izradili web trgovinu u nekoliko dana s opcijom internet plaćanja. Trenutno nas je petero u timu i dobivamo sve više prijava pa molimo da se jave samo ozbiljne tvrtke i pojedinci koji imaju resurse da se bave pripremom podataka i osnovnim fotografiranjem proizvoda kako ne bi gubili vrijeme. Pomoći ćemo vam da vi ne gubite vrijeme, dati vam jasne korake kako bi sve bilo gotovo u najkraćem mogućem roku te preuzeti dio pripreme na sebe, kao i preuzeti dio pravnog usklađivanja”, kazao je vlasnik.

- Oglas -

Svi koji se jave tijekom sljedećeg tjedna, dodaje, upadaju u grupu čija izrada kreće tjedan iza. I tako tjedan za tjednom, odnosno prema redoslijedu prijava.

Izradu web trgovina temelje na iskustvu uspješno isporučenih više od 200 web trgovina.

Pozivaju i da im se jave za zastupanje u ostvarivanju prava iz paketa vladinih mjera, posebno paušalne obrte i ostale kojima su aktivne mjere za samozapošljavanje jer, kaže Škvorc, čita i čuje da oprečne informacije dolaze iz HZZ-a kod osobnih upita.

“Ovo uključuje i ostvarivanje prava te rješavanje problema s Poreznom upravom i bankama, kao i koordinaciju prema aktivnostima Glasa poduzetnika – inicijative renomiranih poduzetnika za normalne i ozbiljne mjere, a ne samo dobro zapakiran polu-proizvod koji nam nameću”, poručuje Škvorc.

Poziva stoga sve da se priključe Facebook grupi Glasa poduzetnika.

- Oglas -

Naglašava da sve rade online prema unaprijed definiranom rasporedu pa budite spremni na točnost i korištenje novih tehnologija.

“Čuvajte sebe i druge te se idemo zajedno pripremiti za nepredvidive ekonomske posljedice koje prijete”, zaključio je Škvorc uz poruku: Ostani doma!

Kontaktirati ih možete na e-mail: info@agent-c.hr ili na broj mobitela 099 344 6533.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti