Nedjelja, 2. travnja 2023.

Tko je za torbice napravljene od pravih šparoga, krastavaca i kupusa?

Francuska modna kuća povezala se s umjetnikom, dizajnerom i izdavačem Benom Denzerom i stvorila tri dizajna popularne “high end” torbice, u potpunosti izrađene od – povrća

Preporučujemo

Hermès je prošlog tjedna lansirao unikatnu liniju prepoznatljive Birkin torbice. Ovog puta, piše Elegant.hr, francuska modna kuća povezala se s umjetnikom, dizajnerom i izdavačem Benom Denzerom i stvorila tri dizajna popularne “high end” torbice, u potpunosti izrađene od – povrća.

Na Instagram profilu poznatog brenda piše da se radi o klasičnim Hermèsovim torbama koje nadahnjuju umjetnost da biste ih mogli jesti.

Denzer je poznat po korištenju hrane u kreativne svrhe, a ovog je puta, slažući stabljike šparoga, kriške krastavaca i lišće kupusa, stvorio jedinstvene siluete i stvorio neponovljivu liniju Birkinica.

Neke korisnice društvenih mreža ove su povrtne torbice oduševile, ali bilo je i šaljivih komentara, pa tako jedan kaže “Dodajte mi Gin i tonic“, a drugi “Najskuplja salata ikad“, prenosi portal Zagorje International.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti