Petak, 24. svibnja 2024.

U Dom za starije i nemoćne osobe u Koprivnici virus je unio netko od zaposlenika

Vesna Križan, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe, kazala je kako su svi njihovi ostali štićenici dobro, ali testiranja se i dalje rade i očekuju se rezultati

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je u subotu kako nema novih osoba zaraženih koronavirusom.

Podsjetimo, u petak poslijepodne javnost je informirana kako su tri novozaražena. Riječ je o štićenici i zaposleniku Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica te jednoj osobi iz zdravstvenog sustava.

Ukupan broj oboljelih je trenutačno na 23, a ne 24 kako se u petak pisalo. Naime, jedna zdravstvena djelatnica je iz Međimurske županije i tamo se vodi kao zaražena.

- Oglas -

– U Dom za starije i nemoćne virus je unio netko od zaposlenika – kazala je dr. Draženka Vadla, ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo.

Vesna Križan, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe, kazala je kako su svi njihovi ostali štićenici dobro, ali testiranja se i dalje rade i očekuju se rezultati.

Šesta pacijenata u koprivničkoj bolnici je na hospitalizaciji.

– Klinička slika svih je stabilna – rekao je ravnatelj bolnice dr. Mato Devčić.

Načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac kazao je kako je u županiju pristiglo 150 građana iz inozemstva, a svi su usmjereni u 14-dnevnu samoizolaciju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti