Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

U Đurđevcu raspisan natječaj za zapošljavanje 31 gerontodomaćice

Program Zaželi namijenjen je pružanju pomoći starijim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom koji će uz pomoć gerontodomaćica moći obavljati svoje svakodnevne aktivnosti

Preporučujemo

Grad Đurđevac je nakon potpisivanja ugovora za financiranje projekta Zaželi raspisao natječaj za zapošljavanje 31 gerontodomaćice i jednog koordinatora projekta.

Natječaji su objavljeni na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a  uvjet je da je osoba prijavljena u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanja s najviše završenom srednjom školom.

Prijave za zapošljavanje zaprimaju se na adresu: Grad Đurđevac, Stjepana Radića 1, Đurđevac.

Podsjetimo, program Zaželi namijenjen je pružanju pomoći starijim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom koji će uz pomoć gerontodomaćica moći obavljati svoje svakodnevne aktivnosti, a djelatnice će biti zadužene za obavljanje kućanskih poslova, pružanje psihosocijalne podrške te posredovanje u ostvarivanju različitih prava.

Raspisan je i javni poziv na koji se mogu prijaviti budući korisnici kojima je u kućanstvu potrebna pomoć gerontodomaćice, a kako je ovo samo nastavak projekta od prošle godine građani koji su već bili korisnici samo ispune zahtjev bez popratne dokumentacije.

Sve potrebne informacije možete dobiti na broj 048/811-052 ili na e-mail: grad@djurdjevac.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave