Subota, 20. srpnja 2024.

U koprivničkoj bolnici preminula štićenica Doma za starije zaražena koronavirusom

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 69 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je od COVID-19 infekcije izliječeno 18 osoba

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je javnost kako je svih 17 testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus izuzetih iz opće populacije tijekom jučerašnjeg dana negativno.

U koprivničkoj Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek preminula je osoba starije životne dobi iz Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica pozitivna na koronavirus, koja je prije oboljenja COVID-19 infekcijom imala značajan komorbiditet. Županijski Stožer civilne zaštite ovim putem izražava sućut obitelji.

Inače, to je četvrta preminula osoba u koprivničkoj bolnici, a treća iz koprivničkog Doma za starije i nemoćne osobe.

- Oglas -

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 69 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je od COVID-19 infekcije izliječeno 18 osoba.

S obzirom na liberalizaciju mjera koje su počele u ponedjeljak, 27. travnja, te povećanu aktivnost i okupljanje stanovnika na javnim prostorima, Stožer podsjeća građane kako su i dalje na snazi odluke nacionalnog Stožera civilne zaštite kojima su zabranjena javna događanja i velika okupljanja te poziva sve općinske i gradske stožere civilne zaštite na pojačan nadzor svih javnih površina i prostora, osobito tijekom produženog vikenda.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem apelira na stanovnike da poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard kako bi situacija sa širenjem bolesti COVID-19 i dalje bila pod nadzorom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti