Nedjelja, 25. veljače 2024.

U Koprivnicu stiže dječja predstava Orašar

Teatar Naranča iz Pule 15. prosinca u koprivničku dvoranu Domoljub donosi predstavu Orašar. Predstava se izvodi u dva termina, i to u 17.30 i 19 sati

- Oglas -

Teatar Naranča iz Pule 15. prosinca u koprivničku dvoranu Domoljub donosi dječju predstavu Orašar.

Predstava se izvodi u dva termina, i to u 17.30 i 19 sati.

Svoje ulaznice po cijeni od 3,30 eura možete kupiti u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona (048)222-390 te na e-mail kultura@pou-kop.hr.

- Oglas -

Više o predstavi:

Klara je djevojčica koja oduvijek voli čitati bajke, a najdraža joj je Orašar. Riječ je o priči koja je smještena u vrijeme čarobnog prosinca, zapravo točno uoči Božića, i govori o pravom prijateljstvu i ljubavi. I naravno ono što je najzanimljivije je upravo to da se glavna junakinja zove Klara.

I baš kao Klara iz priče, i naša junakinja, djevojčica Klara, odluči napraviti predstavu o hrabrom vojniku, njegovoj borbi s miševima, a u svemu tome će joj pomoći (ili odmoći) njezina starija sestra Mara. Pogledajte duhovitu predstavu o pravim vrijednostima, ali i uživajte sa svojom obitelji uz ovu predivnu priču koja je svojevrsni klasik koji se godinama u prosincu izvodi diljem svijeta.

Tekst: Katja Rabar
Režija: Majkl Mikolić
Kostimi: Valentina Ferlin – Živić
Scenski pokret: Katja Rabar
Izrada plakata: Alessia Vodopia
Igraju: Majkl Mikolić, Mathilde Vukosavljević, Vlatka Rubil / Gea Gallo

Uzrast: 3+
Trajanje predstave: 35 minuta

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti