Utorak, 28. rujna 2021.

U Križevcima i Đurđevcu na akcijama cijepljenja bez najave prvu dozu primilo 975 građana

I dalje je moguće cijepljenje i kod obiteljskih liječnika, a na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu radi evidencije

Preporučujemo

U dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima i dvorani Strukovne škole u Đurđevcu u nedjelju su provedene akcije cijepljenja za odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji koje do sada nisu cijepljene protiv COVID-19 bolesti.

Cijepljenju bez prethodno zakazanog termina odazvalo se 975 građana.

Riječ je o osobama koje su primile prvu dozu cjepiva Comirnaty (Pfizer), a drugom se dozom cijepila 61 osoba. Ukupno, cjepivo je u nedjelju primilo 1036 osoba.

Akcije su, kao i do sada, pripremljene u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima.

“Zahvaljujem svim timovima koji su bili iznimno angažirani, a nastavljamo s akcijama cijepljenja u ljetnoj shemi, i to u bivšoj COVID ambulanti u terminima tri puta tjedno. Pozivamo građane da se odazovu na cijepljenje kako bi postigli kolektivni imunitet, a važno je da se i dalje svi pridržavamo mjera i ponašamo odgovorno”, poručio je zamjenik župana i načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić koji je obišao punktove u Križevcima i Đurđevcu.

Županijski Stožer nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici u sklopu ljetne sheme cijepljenja protiv bolesti COVID-19.

Građani su pokazali velik interes te je njih 300 u subotu cijepljeno cjepivom Janssen.

Termini koji su na raspolaganju svakog tjedna:

  • Ponedjeljkom od 15 do 18 sati (cjepivo Pfizer)
  • Srijedom od 15 do 18 sati (cjepivo Moderna)
  • Subotom od 08 do 12 sati (cjepiva Pfizer i Janssen)

I dalje je moguće cijepljenje i kod obiteljskih liječnika, a na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu radi evidencije.

Najnovije objave