Četvrtak, 21. listopada 2021.

UPISI U TIJEKU Ljetna plesna radionica s Marinom Tomac Rojčević na koprivničkim Cerinama

Plesnu radionicu će voditi višestruka državna prvakinja u latino-američkim i standardnim plesovima, diplomirana kineziologinja i verificirana učiteljica sportskog i rekreativnog plesa

Preporučujemo

Važnost međusobne podrške obzirom na današnja vremena izričito je važna.

Osjećaj zajedništva koji se dobiva kroz zabavne plesne izazove nalazimo na svim platformama, od vodećih Instagrama i YouTubea pa sve do TikToka koji je u posljednjih godinu i pol dana popunio dane izolacije i karantene, ali i unio malo optimizma tijekom razarajućih potresa.

U to vrijeme nastali su viralni plesni izazovi ‘Jerusalema’, ‘Oh Na Na Na’, ‘Iko Iko’, Aki Aki Yay’ i mnogi drugi koje su bili odlično prihvaćeni tijekom početka pandemije.

Danas ih plešu svi, od zdravstvenog osoblja, vatrogasaca, HGSS-ovaca, preko korporacijskih zaposlenika do bankara!

Zato, neka ih zaplešu i vaši mališani kako bi dane ljeta učinili još veselijima i radosnijima!

Kulturni fenomeni posljednjih su godina dobili još jednu zvijezdu, a u pitanju su plesni izazovi koji su pokorili društvene mreže i svijet.

Uz sve nedaće i brige kojima smo okruženi, ples je najbolji ispušni ventil. Potiče aktivnost tijela, uvježbavanje koreografije nam poboljšava koncentraciju i pamćenje te je ujedno i mentalna vježba.

Stoga ne čudi sve veća popularnost plesnih izazova koji unose dozu optimizma, veselja i kreativnosti na iznimno simpatičan način u našu svakodnevicu.

Program će se odvijati od 19. srpnja do 23. srpnja, za djecu predškolske dobi u terminu od 16.30 do 17.30 sati, dok će se za djecu školske dobi odvijati u terminu od 18 do 19 sati.

Plesnu radionicu će voditi višestruka državna prvakinja u latino-američkim i standardnim plesovima, diplomirana kineziologinja i verificirana učiteljica sportskog i rekreativnog plesa, Marina Tomac Rojčević.

Informacije i rezervacije: 048/240-570 ili recepcija.cerine@komunalac-kc.hr.

Vidimo se na bazenima Cerine!

Najnovije objave