Utorak, 30. svibnja 2023.

U Križu održan prvi Kup Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu

Nastupilo je ukupno 257 plesača u 15 kategorija formacija i parova, te 90-ak polaznika škole akrobatskog rock'n'rolla

U Križu je u subotu održan prvi Kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu, u organizaciji Akrobatskog Rock’n’Roll kluba MEGARock i Hrvatskog rock’n’roll saveza.

Natjecanje je službeno otvorio Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić izrazivši veselje što se rock’n’roll ponovno vratio u Općinu Križ te omogućio da se ovakav visok rang natjecanja odvija u njihovoj sredini.

Pred odličnom i mnogobrojnom publikom, koja je bodrila sve plesače, nastupilo je ukupno 257 plesača u 15 kategorija formacija i parova, te 90-ak polaznika škole akrobatskog rock’n’rolla.

Cjelodnevni rock’n’roll spektakl počeo je u 11.30, a završio oko 20 sati. Upravo je kriška publika svojim gromoglasnim navijanjem i pozitivnom atmosferom još jednom pokazala zašto je natjecanje u akrobatskom rock’n’roll u Križu uvijek rado posjećeno od strane svih hrvatskih plesača i klubova.

Odmah nakon natjecanja uslijedile su pohvale organizatorima, kako od strane samih plesača i trenera, tako i od strane nacionalnog saveza i klubova sudionika.

Ovakvu razinu organizacije i niz pozitivnih komentara ističu organizatori, ostvarili su uz podršku pokrovitelja Općine Križ i Općine Velika Ludine te podršku Osnovne škole Milke Trnine i vjernih sponzora i donatora.

Službene rezultate natjecanja možete pronaći OVDJE.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti