Srijeda, 31. svibnja 2023.

Strijelci koprivničko-križevačke podružnice UDVDR-a treći na turniru u Suhopolju

Uoči natjecanja održano je zajedničko polaganje vijenca i odavanje počasti sudionika turnira kod spomen obilježja poginulih hrvatskim braniteljima u središtu Suhopolja

Streljačka ekipa ratnih veterana UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije nastupila je na vrlo jakom turniru braniteljskih udruga u zračnoj pušci u Suhopolju.

Turnirom su obilježeni 32. godišnjica ‘krvavog Uskrsa’ na Plitvicama te pogibija prvog hrvatskog branitelja i prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića, a organizirala ga je udruga Prvi hrvatski redarstvenik Virovitičko-podravske županije.

Uoči natjecanja održano je zajedničko polaganje vijenca i odavanje počasti sudionika turnira kod spomen obilježja poginulih hrvatskim braniteljima u središtu Suhopolja.

Koprivničko-križevačka streljačka ekipa ratnih veterana u sastavu Zvonko Jagušić, Željko Ivačić i Mladen Funtek osvojila je na kraju vrlo dobro treće mjesto na turniru sa ostvarenim rezultatom od 492 krugova.

Pobjednik turnira bila je ekipa UHBDR Suhopolje, ispred HVIDR-e Virovitica i UDVDR-a Koprivničko-križevačke županije.

Nakon svečanosti proglašenja najboljih ekipa i pojedinaca za sve natjecatelje i goste organiziran je zajednički ručak i prigodno druženje okupljenih hrvatskih branitelja i gostiju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti