Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

U Križu poklon paketima darivali osobe starije od 90 godina

Ovo tradicionalno darivanje starijih osoba prilika je da se ukaže na potrebu sustavne brige o potrebama stanovnika treće dobi

Preporučujemo

U povodu 1. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanić-Grad započelo je podjelu poklon paketa na području Općine Križ osobama starijim od 90 godina.

Općinski načelnik Marko Magdić s predstavnicima Crvenog Križa obišao je Jagodić Anku i Tomu iz Novoselca. Anka je napunila 90, a Tomo 93 godine, žive sami, a svojim su se posjetiteljima danas jako obradovali.

Ovo tradicionalno darivanje starijih osoba prilika je da se ukaže na potrebu sustavne brige o potrebama stanovnika treće dobi.

Općina Križ i ove je godine sukladno Sporazumu o osiguranju i izdvajanju sredstava za darivanje socijalno ugroženih osoba između Općine Križ, Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad i Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad, izdvojila iz proračuna iznos od 5.320,00 kn za darivanje ukupno 38 osoba starijih od 90 godina s područja Općine Križ i to poklon paketima u vrijednosti od 140,00 kn.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti