Srijeda, 31. svibnja 2023.

U Novigrad Podravski uskoro stiže novo dječje igralište

Izabrana je jeftinija ponuda te je sklopljen ugovor o izvođenju radova i ugovor o stručnom i obračunskom nadzoru u iznosu od 3750 kuna

Nakon provedene jednostavne javne nabave preko AGRONET aplikacije, stigle su dvije ponude, jedna od 181.650,34 kuna i druga od 229.583,75 kuna za izgradnju dječjeg igrališta u parku “Pod lipama” u Novigradu Podravskom.

Izabrana je jeftinija ponuda te je sklopljen ugovor o izvođenju radova i ugovor o stručnom i obračunskom nadzoru u iznosu od 3750 kuna.

Općinski načelnik Zdravko Brljek prijavio je početak radova nadležnom županijskom upravnom odjelu za 27. travanj.

“Početkom kolovoza 2019. prihvaćen je naš zahtjev za financiranjem izgradnje dječjeg igrališta od LAG-a Podravina na natječaju za provedbu tipa operacije 3.1.1.1. ‘Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu’ pa smo 19. veljače s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju potpisali ugovor o financiranju, po čemu nam se odobrava iznos bespovratnih sredstava od 139.665,48 kuna”, kaže Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti