Subota, 18. svibnja 2024.

U Novigrad Podravski uskoro stiže novo dječje igralište

Izabrana je jeftinija ponuda te je sklopljen ugovor o izvođenju radova i ugovor o stručnom i obračunskom nadzoru u iznosu od 3750 kuna

- Oglas -

Nakon provedene jednostavne javne nabave preko AGRONET aplikacije, stigle su dvije ponude, jedna od 181.650,34 kuna i druga od 229.583,75 kuna za izgradnju dječjeg igrališta u parku “Pod lipama” u Novigradu Podravskom.

Izabrana je jeftinija ponuda te je sklopljen ugovor o izvođenju radova i ugovor o stručnom i obračunskom nadzoru u iznosu od 3750 kuna.

Općinski načelnik Zdravko Brljek prijavio je početak radova nadležnom županijskom upravnom odjelu za 27. travanj.

- Oglas -

“Početkom kolovoza 2019. prihvaćen je naš zahtjev za financiranjem izgradnje dječjeg igrališta od LAG-a Podravina na natječaju za provedbu tipa operacije 3.1.1.1. ‘Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu’ pa smo 19. veljače s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju potpisali ugovor o financiranju, po čemu nam se odobrava iznos bespovratnih sredstava od 139.665,48 kuna”, kaže Brljek.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti