Četvrtak, 20. lipnja 2024.

U Novigradu Podravskom otvoren turistički objekt sa smještajnim kapacitetima

Župan je uputio čestitku obitelji Pavunić te svima koji su pridonijeli da se ova privatna inicijativa realizira

- Oglas -

U Novigradu Podravskom u četvrtak je svečano otvorena Ruralna kuće za odmor ‘Marija’, privatni turistički objekt sa smještajnim kapacitetima kojim će dodatno unaprijediti turističku ponudu ovog dijela Podravine.

Svečanosti je prisustvovao i koprivnički-križevačkog župan Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te pročelnica Melita Ivančić.

Župan je uputio čestitku obitelji Pavunić te svima koji su pridonijeli da se ova privatna inicijativa realizira te podsjetio kako Županija preko Turističke zajednice KKŽ svake godine sufinancira otvaranje novih smještajnih kapaciteta što u konačnici rezultira i povećanim brojem dolazaka i noćenja na našem području.

- Oglas -
Foto: kckzz.hr

Turistički sektor na kontinentu je u pozitivnom zamahu i razvija se sve više, a ovakve privatne inicijative koje su i nositelji turističke ponude, mnogo znače za lokalnu zajednicu, ali i cijelu Podravinu i Prigorje, istaknuo je župan te i službeno otvorio objekt.

Prigodnim riječima obratili su se i vlasnica Ivana Pavunić, načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek, ispred Općine Virje pročelnica Kristina Filipović te direktor TZP Središnja Podravina Nikola Cik.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti