Subota, 2. prosinca 2023.

U petak posebna regulacija prometa povodom obilježavanja 32. obljetnice preuzimanja vojarne u Koprivnici i Dana koprivničkih branitelja

Privremena regulacija prometa bit će na snazi od 11 do 11.30 sati na dijelu državne ceste D41 u Ulici Mihovila Pavleka Miškine do Trga bana Josipa Jelačića

- Advertisement -

Povodom obilježavanja 32. obljetnice preuzimanja vojarne u Koprivnici i Dana koprivničkih branitelja u petak, 29. rujna, održat će se svečani mimohod pripadnika ratnih postrojbi HV-a, policije i udruga proizašlih iz Domovinskog rata zbog čega će doći do privremene regulacije prometa.

“Privremena regulacija prometa bit će na snazi od 11 do 11.30 sati na dijelu državne ceste D41 u Ulici Mihovila Pavleka Miškine do Trga bana Josipa Jelačića”, priopćili su iz koprivničke gradske uprave te unaprijed zahvalili na razumijevanju.

Također, od 11 do 12.30 sati privremeno će za promet biti zatvoren i Florijanski trg.

- Advertisement -

PROGRAM

Petak, 29. rujan

  • 9.30 sati – Sveta misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, župna crkva svetog Nikole biskupa
  • 10.30 sati – Polaganje vijenaca kod ‘Križa života’ na prostoru bivše vojarne ‘Ban Krsto Frankopan’ i prigodno obraćanje
  • 11 – Svečani mimohod pripadnika ratnih postrojbi HV-a, policije i udruga proizašlih iz Domovinskog rata od bivše vojarne do Florijanskog trga (mimohod će se kretati ulicom Mihovila P. Miškine do Trga bana Josipa Jelačića)
  • 11.30 Polaganje vijenaca kod ‘Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata’, Florijanski trg
  • 12 sati Svečana akademija, Dom mladih, Hrvatske državnosti 10

Za sve koji žele sudjelovati u prigodnom programu kod ‘Križa života’ na prostoru bivše vojarne, organiziran je autobusni prijevoz. Autobus će po završetku mise biti kod sportske dvorane Branimir u Školskoj ulici, a polazak je predviđen oko 10 sati.

Planirano vrijeme odlaska do Zrinskog trga nakon završetka ceremonije oko 11 sati s parkirališta ispred kampusa (bivša vojarna).

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti