Petak, 24. svibnja 2024.

U Podravini i Prigorju 17 osoba ozdravilo od koronavirusa, jedna osoba novooboljela

Zdravstveni sustav funkcionira bez poteškoća i u skladu sa svim propisanim mjerama i protokolima

- Oglas -

Obavještava se javnost kako su pristigli rezultati testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus izuzeti tijekom jučerašnjeg dana te je potvrđen jedan novi slučaj oboljenja Covid-19 infekcijom, a riječ je o kontaktu ranije pozitivne osobe na koronavirus.

– Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 69 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je ukupan broj izliječenih porastao za dvije osobe te je s današnjim danom od Covid-19 infekcije izliječeno 17 osoba – istaknuli su iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Epidemiološka situacija u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica je stabilna te se uz pomoć stručnog Tima za nadzor i pomoć kojeg je imenovao Županijski Stožer civilne zaštite, nastavlja provođenje svih potrebnih mjera za sprječavanje širenja bolesti Covid-19.

- Oglas -

Zdravstveni sustav funkcionira bez poteškoća i u skladu sa svim propisanim mjerama i protokolima.

– S obzirom na liberalizaciju mjera koje su počele, u ponedjeljak, 27. travnja, i omogućile rad poslovnim subjektima koji obavljaju djelatnost trgovine te povećanu aktivnost i okupljanje stanovnika na javnim prostorima, podsjeća se građane kako su i dalje na snazi odluke Nacionalnog Stožera civilne zaštite kojima su zabranjena javna događanja i velika okupljanja te poziva sve općinske i gradske stožere civilne zaštite na pojačan nadzor svih javnih površina i prostora – ističu iz Županijskog Stožera civilne zaštite.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem apelira na stanovnike da i dalje poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard kako bi situacija sa širenjem bolesti Covid-19 i dalje bila pod nadzorom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti