Srijeda, 22. svibnja 2024.

U Rasinji održana Županijska smotra učeničkih zadruga, školarci prezentirali sjajne kreativne radove

Ove godine na smotru se odazvalo 10 učeničkih zadruga s područja Koprivničko-križevačke županije koje su sudjelovale u natjecateljskom dijelu te zadruge iz Osnovne škole Donja Dubrava i Osnovne škole Martijanec kao gosti smotre

- Oglas -

U sportskoj dvorani Osnovne škole Andrije Palmovića u Rasinji održana je XIII. Županijska smotra učeničkih zadruga Koprivničko-križevačke županije.

Ove godine na smotru se odazvalo 10 učeničkih zadruga koje su sudjelovale u natjecateljskom dijelu te zadruge iz Osnovne škole Donja Dubrava i Osnovne škole Martijanec kao gosti smotre.

Na samom početku ravnatelj Krunoslav Belaj pozdravio je sve zadrugare i uvažene goste, među kojima su bili zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman i predsjednik rasinjskog Općinskog vijeća Zvonimir Fajfarić.

- Oglas -

Nakon prigodnog kulturno-umjetničkog programa, samu smotru otvorio je zamjenik župana Ratimir Ljubić, a zatim se pristupilo ocjenjivanju kreativnih radova mladih zadrugara.

Prvo mjesto osvojila je učenička zadruga Kupina iz Osnovne škole Andrije Palmovića u Rasinji, druga je bila učenička zadruga Vretence iz koprivničke Osnovne škole Braće Radić Koprivnica, a treća učenička zadruga Nemčićevi suncokreti iz koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski.

Dvije najbolje plasirane zadruge predstavljat će Koprivničko-križevačku županiju na državnoj smotri koja će se ove godine održati u Poreču.

Foto: OŠ Andrije Palmovića Rasinja

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti