Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

U Tjednu Crvenog križa za koprivničku Socijalnu samoposlugu prikupljeno više od tonu hrane

Sve donacije prikupljene od velikodušnih kupaca podijelit će se u Socijalnoj samoposluzi obiteljima s koprivničkog područja te uz pomoć Mobilnog tima na područjima okolnih općina

Preporučujemo

U sklopu Tjedna Crvenog križa od 8. do 15. svibnja koprivnički Crveni križa je u suradnji s Kauflandom organizirao i proveo akciju prikupljanja prehrambenih i higijenskih proizvoda za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom Vaš dar za pravu stvar.

Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu // Foto: GDCK Koprivnica

“U košari koja je bila postavljena u Kauflandu tijekom prikupljeno je 903 kilograma prehrambenih namirnica i 244 komada higijenskih potrepština. Pribroje li se tome donacije iz robnog centra KTC gdje su volonteri 8. svibnja prikupili 104 kilograma različitih prehrambenih namirnica i 58 komada higijenskih potrepština, ukupno je u Tjednu Crvenog križa za Socijalnu samoposlugu prikupljeno više od tonu hrane”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Sve donacije prikupljene od velikodušnih kupaca podijelit će se u Socijalnoj samoposluzi obiteljima s koprivničkog područja te uz pomoć Mobilnog tima na područjima okolnih općina prema određenom rasporedu.

Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu // Foto: GDCK Koprivnica

“Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su podržali ovu akciju te omogućili da i dalje nastavljamo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija, kao i našim volonterima koji su dijelili letke s popisom potrebnih namirnica”, ističu iz koprivničkog Crvenog križa.

Također, svoje donacije za Socijalnu samoposlugu možete donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti