Subota, 26. studenoga 2022.

U tvornici Carlsberg provedena vježba evakuacije i spašavanja

Sudionici vježbe bili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice, Služba civilne zaštite Koprivnica, Županijski centar 112 te Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije

Preporučujemo

Vježba evakuacije i spašavanja održana je u petak u krugu tvornice Carlsberg d.o.o. u industrijskoj zoni Danica u Koprivnici.

Cilj vježbe bio je provjera Plana evakuacije i spašavanja, operativne spremnosti i mobilnosti žurnih službi i operativnih snaga sustava civilne zaštite, provjera suradnje službi na terenu u kriznim situacijama uključenih u akciju pozivom od stožera ZIS i prema Planu evakuacije i spašavanja tvrtke Carlsberg d.o.o. te eventualna potreba za promjenom Plana evakuacije i spašavanja kako bi postao još operativniji.

Nositelj i organizator vježbe bila je tvrtka Carlsberg d.o.o., a sudionici vježbe bili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice, Služba civilne zaštite Koprivnica, Županijski centar 112 te Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije.

Vježbi su prisustvovali zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž i zamjenik župana Ratimir Ljubić u funkciji načelnice Stožera civilne zaštite grada Koprivnice i načelnika Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti