Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Učenici đurđevačke Gimnazije predstavili Podravinu u sklopu projekta Moja.hr

Veliko finale projekta bila je svečana premijera video uradaka iz svih županija te proglašenje pobjednika na pozornici HRT-a

Preporučujemo

Učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva iz Đurđevca sudjelovali su u projektu Moja.hr kojeg provodi Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta te Hrvatskom turističkom zajednicom, a u sklopu kojeg su izradili video uradak u trajanju od 60 sekundi gdje su prikazali zašto vole Koprivničko-križevačku županiju.

Autor ovog velikog projekta je Alen Đurica, scenarist velike većine emisija Zabavnog programa HTV-a u posljednjih četvrt stoljeća kojemu je cilj potaknuti mlade kreativne ljude iz svih krajeva Hrvatske da jednominutnim pričama opišu svoj doživljaj sredina u kojima žive. Tako su putovanje kroz Podravinu, od Šoderice do Kalnika, od Hrvatske Sahare do rijeke Drave predstavili Veronika Čekada, Paula Fuček, Lea Vršić, Ena Halaček, Tina Ferenčić, Anđelko Lončarić i Dorian Karas.

– Svakom nastavniku bih poželjela raditi s mladim ljudima kao što su ovi naši gimnazijalci i to na projektu koji traži puno kreativnosti, grupnog rada, dogovora, ali daje i puno slobode. Ovakav način rada je šlag na torti odgojno-obrazovnog rada. A ovakvi učenici su potvrda da na mladima svijet ostaje – istaknula je mentorica Ana Huzjak, profesorica Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva.

Veliko finale projekta bila je svečana premijera video uradaka iz svih županija te proglašenje pobjednika na pozornici HRT-a (Sunčana strana Prisavlja), u direktnom prijenosu na drugom programu HRT-a sudjelovale su Tina Ferenčić i Ana Huzjak kako bi svim gledateljima predstavile divnu Podravinu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti