Srijeda, 8. veljače 2023.

Rotary Club Koprivnica organizira bal i aukciju slika u korist stipendija za koprivničke i đurđevačke gimnazijalce

Koprivnički rotarijanci pozivaju sve prijatelje, dobrotvore, ljubitelje umjetnosti i dobrog društva da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji na Rotary balu

Preporučujemo

Članovi Rotary Cluba Koprivnica 28. listopada organiziraju 18. po redu Rotary bal u hotelu Podravina u Koprivnici.

U sklopu bala, koji počinje u 19 sati, održat će se prodajna aukcija slika eminentnih hrvatskih umjetnika koji su svoje umjetničke radove stvorene na likovnoj koloniji, a koju je organizirao koprivnički Rotary Club, donirali za bal.

Radi se o eminentnim, akademski obrazovanim umjetnicima koji su svoje radove nebrojno puta izlagali u zemlji i inozemstvu.

Sredstva prikupljena na aukciji daju se za stipendiranje talentiranih učenika slabijeg imovinskog stanja iz koprivničke i đurđevačke gimnazije.

“Osim same materijalne pomoći u obliku stipendija, koprivnički rotarijanci ovom akcijom odašilju društvu poruku da je briga i senzibilizacija javnosti za talentirane mlade ljude prioritet djelovanja zajednice. Osigurane stipendije bit će poticaj učenicima za daljnji rad i potvrda njihovom samopouzdanju da netko prepoznaje njihov talent, kreativnost i izvrsnost koju postižu u težim životnim uvjetima spram drugih svojih kolega. Nadamo se da će ova akcija koprivničkih rotarijanaca dokazati da kriza dobrote u Koprivnici ne postoji”, poručio je Vjekoslav Robotić iz Rotary Cluba Koprivnica, ujedno i ravnatelj koprivničke Gimnazije Fran Galović.

Dodajmo i da će se na balu predstaviti i talentirani učenici, a goste će uz vrhunsku enološku i gastronomsku ponudu zabavljati glazbeni sastav Hot Stuff.

Koprivnički rotarijanci pozivaju sve prijatelje, dobrotvore, ljubitelje umjetnosti i dobrog društva da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji na Rotary balu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti