Petak, 12. travnja 2024.

Udruga Mali princ nakon dvomjesečne stanke ponovno krenula s provođenjem aktivnosti

Bez obzira na prekid aktivnosti u udruzi, kroz cijelo vrijeme korona krize aktivnosti po ovim projektima su se odvijale online

- Oglas -

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ nakon dvomjesečne stanke uzrokovane koronavirusom ponovno je krenula s provođenjem aktivnosti s korisnicima u udruzi i to aktivnostima trogodišnjeg programa Poludnevni boravak i klupske aktivnosti u Malom princu koji se najvećim dijelom financira iz sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

– Krenula su i predavanja za 5 sudionica projekta Za bolje sutra financiranog iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina – istaknuli su iz Malog princa.

U okviru ovog projekta trenutno se provodi verificirani program za proizvođača, sakupljača i prerađivača aromatičnog i ljekovitog bilja koji je također u ožujku bio prekinut zbog situacije uzrokovane koronavirusom.

- Oglas -

Bez obzira na prekid aktivnosti u udruzi, kroz cijelo vrijeme korona krize aktivnosti po ovim projektima su se odvijale online.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti