Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Uzbudljiv prijelazni rok u Močilama: otišlo sedam igrača, došlo sedam igrača

Cilj Močila je biti u zlatnoj sredini, a s obzirom na to da bi uskoro trebali krenuti radovi na izgradnji novih svlačionica bit će jako zanimljivo pratiti ovaj klub u nadolazećem razdoblju

I više nego zanimljiv bio je zimski prijelazni rok u koprivničkim Močilama, članu Prve ŽNL u kojoj trenutačno drže deveto mjesto s 15 osvojenih bodova.

I u rubrici dolasci i u rubrici odlasci po sedam je imena.

Nova lica u svlačionici trenera Damira Perića su Igor Čani (Borac Imbriovec), Ivan Jozić (Mladost Sigetec), Tomislav Sabolić (Podravec Torčec), Ivan Ranilović i Hrvoje Kodrić (obojica iz Starigrada Koprivnica), Mijo Ćerdić Batarilo (Odra Zagreb) i Milan Manojlović (Miklinovec Koprivnica).

S druge strane, Močile su napustili Antonio Vrbančić, Matija Ceković i Filip Kranjčević (svi u Tomislav Radnik Sveti Ivan Žabno), Igor Čiković (GOŠK Gotalovo), Mario Sertić (Starigrad Koprivnica), Dario Kopornić (Prekodravac Ždala) i Luka Draganić (Jedinstvo Pustakovec).

Cilj Močila je biti u zlatnoj sredini, a s obzirom na to da bi uskoro trebali krenuti radovi na izgradnji novih svlačionica bit će jako zanimljivo pratiti ovaj klub u nadolazećem razdoblju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti