Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Varaždin doveo bivšeg igrača Paris Saint-Germaina

Ba je rođen u Francuskoj, a 2015. godine iz Guingampa je pristupio juniorima Paris Saint-Germaina, ali za prvu momčad PSG-a nikad nije zaigrao

Preporučujemo

Nogometni klub Varaždin krenuo je porazom u novu sezonu SuperSport HNL-a, na domaćem terenu bolji je bio Slaven Belupo koji je u nedjelju slavio s 1:0.

Ta je utakmica pokazala da igrački kadar varaždinskog kluba treba pojačanja kako bi se zadržao prvoligaški status, osobito u obrani.

Danas je NK Varaždin objavio dolazak novog stopera, koji bi trebao pojačati zadnji liniju ispred vratara Zelenine.

Jednogodišnji ugovor s Varaždincima je postisao Lamine Ba, 24-godišnji reprezentativac Mauritanije.

”Dolazi nam iz redova Progres Niederkon, a u mlađim kategorijama bio je član PSG. Lamine, dobrodošao u naš grad!”, stoji u objavi na Facebook stranici NK Varaždina.

Ba je rođen u Francuskoj, a 2015. godine iz Guingampa je pristupio juniorima Paris Saint-Germaina, ali za prvu momčad PSG-a nikad nije zaigrao.

U siječnju 2017. otišao je u talijanski Virtus Entellu gdje se zadržao tek šest mjeseci, da bi potom tri godine proveo u ciparskom klubu Doxa Katokopias koji je za njega platio i odštetu od 200.000 eura. Na Cipri je upisao tek 33 nastupa, a imao je i dosta problema s ozljedama.

U kolovozu 2020. Lamine Ba je bez odštete prešao u Progres Niederkon iz Luksemburga u kojem je odigrao 54 utakmice i postigao tri pogotka.

Za reprezentaciju Mauritanije Ba je odigrao četiri utakmice i postigao jedan pogodak.

- Advertisement -

Najnovije objave