Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Graničar iz Kotoribe angažirao pet novih igrača

Nogometaši Graničara iz Kotoribe odigrali su i prvu pripremnu utakmicu, slavili su protiv Mladosti iz Svete Marije rezultatom 4:1

Preporučujemo

Nogometni klub Graničar iz Kotoribe prošle sezone zauzeo je šesto mjesto u Prvoj međimurskoj županijskoj nogometnoj ligi.

Uoči nove sezone Graničar je pojačao svoje redove dovođenjem petorice novih igrača.

U Kotoribu se vraća Dario Nađ, koji se priključuje iz legradskog Graničara, a ranije je igrao za Mladost (SM) i Međimurje.

Karlo Jadanić pristupio je iz ludbreške Podravine, a uz kratku epizodu u Austriji, niz godina igrao je i za Tehničar Cvetkovec. Kotoripskoj publici poznat je i po nastupima za MNK Klub 75.

Iz Koprivnice je pristigao Dominik Sabol, 22-godišnji stoper, bivši član Tehničara iz Cvetkovca, Tomislava iz Drnja i Osvita iz Đelekovca.

Iz Mladosti iz Svete Marije Graničaru se priključio Luka Mustač, koji je u mlađim kategorijama igrao za Međimurje i Slaven Belupo.

U momčad Graničara vratio se i 18-godišnji Dean Volar, domaći igrač iz Kotoribe koji također dolazi iz Mladosti iz Svete Marije.

Nogometaši Graničara iz Kotoribe odigrali su i prvu pripremnu utakmicu, slavili su protiv Mladosti iz Svete Marije rezultatom 4:1.

Prvijenac nakon povratka upisao je Dario Nađ, dva gola zabio je Nikola Golenja, a još jedan pogodak dodao je David Posavec.

- Advertisement -

Najnovije objave