Subota, 20. travnja 2024.

Varaždinska županija domaćin članovima koordinacije za protokol Hrvatske zajednice županija

U sklopu koordinacije, bivša šefica protokola hrvatske predsjednice Tina Tödtling održala je nazočnima prigodno predavanje na temu 'Protokol događanja u praksi'

- Oglas -

U Županijskoj palači u Varaždinu u organizaciji Varaždinske županije i Hrvatske zajednice županija održan je susret voditelja protokola i službenika koji rade u uredima za protokol u hrvatskim županijama.

“Cilj ovakvih susreta je razmjena iskustva te rješavanje potencijalnih nedoumica s kojima se protokolisti susreću u svojim svakodnevnim obavezama, od rasporeda sjedenja, redoslijeda pozdravljanja i držanja govora, pa sve do organizacije najsloženijih događaja poput posjete visokih domaćih i stranih izaslanstava”, istaknuo je voditelj koordinacije za protokol Hrvatske zajednice županija Tomislav Pajtlar.

Podršku radu članovima koordinacije dao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak naznačivši pritom važnu ulogu protokola kod organizacije i pripreme mnogih događaja kazavši kako je protokol svake institucije ili ustanove svojevrsni ‘prozor u svijet’.

- Oglas -

U sklopu koordinacije, bivša šefica protokola hrvatske predsjednice Tina Tödtling održala je nazočnima prigodno predavanje na temu ‘Protokol događanja u praksi’.

Također, članovi koordinacije za protokol imali su prilike posjetiti Centar za posjetitelje u varaždinskoj Županijskoj, dok su u palači Herzer razgledali izložbu ‘Bistra kaplja vrednija od zlata’.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti