Srijeda, 17. travnja 2024.

Stanovnici Škurdijeve ulice u Đurđevcu dobit će novo dječje igralište

Grad Đurđevac se zahvaljuje obiteljima Hrvatić i Podunajec iz Škurdijeve ulice na darovanim nekretninama na kojima će se urediti dječje igralište, poručio je gradonačelnik Janči

- Oglas -

Lijepe vijesti stižu za stanovnike Škurdijeve ulice u Đurđevcu. Naime, obitelji Hrvatić i Podunajec darovale su svoje nekretnine za uređenje dječjeg igrališta.

Tako će neiskorištena zelena prazna travnata površina u Škurdijevoj ulici dobiti praktičnu i korisnu namjenu. Također, u istoj će se ulici proširiti cesta te izgraditi nogostup.

Škurdijeva ulica zbog oštrog i nepreglednog zavoja već dugo nije sigurna ni za stanovnike, a ni za sve one koji njome prometuju, poručili su iz đurđevačke gradske uprave.

- Oglas -

“Grad Đurđevac se zahvaljuje obiteljima Hrvatić i Podunajec iz Škurdijeve ulice na darovanim nekretninama na kojima će se urediti dječje igralište, a zahvaljujemo se i obitelji Cik iz Ulice Bana Jelačića koja je imala razumijevanje za povećanje sigurnosti pješaka u ulici, a naročito djece”, istaknuo je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti