Subota, 18. svibnja 2024.

VAŠ DAR ZA PRAVU STVAR Dobri ljudi za koprivničku Socijalnu samoposlugu donirali 925 kilograma hrane

Akcija 'Solidarnost na djelu 2023.' u kojoj se prikuplja novac za sportsku obuću potrebitim učenicima nastavlja se do 30. listopada

- Oglas -

U sklopu akcije ‘Solidarnost na djelu 2023.’, koprivnički Crveni križ je od 9. do 15. listopada u suradnji s Kauflandom prikupljao donacije za Socijalnu samoposlugu.

Akcija prikupljanja donacija i ove se godine provodila pod motom ‘Vaš dar za pravu stvar’, a građani su ponovno pokazali velikodušnost te za pravu stvar darovali ukupno 925 kilograma prehrambenih namirnica i 304 komada higijenskih potrepština.

Prikupljene donacije podijelit će se korisnicima Socijalne samoposluge s koprivničkog područja, prema određenom rasporedu, kao i potrebitim korisnicima u okolnim općinama.

- Oglas -

“Zahvaljujemo se svima koji su podržali akciju ‘Vaš dar za pravu stvar’ i svakodnevno punili košaricu prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu // Foto: GDCK Koprivnica

Akcija ‘Solidarnost na djelu 2023.‘ u kojoj se prikuplja novac za sportsku obuću potrebitim učenicima nastavlja se do 30. listopada.

Podsjetimo, obuća će biti kupljena potrebitim učenicima svih osnovnih i srednjih škola na području Koprivnice i 11 općina.

“U mjesnim i općinskim društvima Crvenog križa još se prodaju bonovi solidarnosti u vrijednosti od 1 euro, a pomoći možete i uplatom na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR9023860021552009223 ili skeniranjem bar koda s LETKA“, poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Također, svi koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, mogu ih donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica (Herešinska 33, radnim danom od 7 do 15 sati).

- Oglas -

Napomenimo i kako su u prikupljanju donacija u Kauflandu sudjelovali volonteri koprivničkog Crvenog križa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti