Utorak, 16. srpnja 2024.

Vatreni donirali 4,2 milijuna kuna za Zagreb i borbu protiv koronavirusa

Dobar dio hrvatskih nogometnih reprezentativaca nastavio je i s pojedinačnim donacijama za potrebite.

- Oglas -

Igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije prikupili su 4,2 milijuna kuna za pomoć Hrvatskoj, a sredstva idu za zajedničku borbu protiv koronavirusa te za sanaciju štete koju je uzrokovao potres u Zagrebu.

“Ovom akcijom željeli smo pokazati da djelima podržavamo naš narod i naš glavni grad te da ćemo zajedno, kao i uvijek, prebroditi ove velike izazove. Stojimo svim srcem uz ljude koji su u ovoj krizi pokazali veliku hrabrost, sposobnost i snagu, od liječnika i sestara preko vatrogasaca, policajaca, vojnika i članova Stožera za civilnu zaštitu do ljudi koji svakodnevno rade da bismo relativno normalno živjeli, poput trgovaca, dostavljača i brojnih drugih. Zajedništvom ćemo opet pobijediti”, poručili su hrvatski reprezentativci i stručni stožer.

Dobar dio Vatrenih nastavio je i s pojedinačnim donacijama za potrebite.

- Oglas -

“Hrvatski reprezentativci puno puta pokazali su javnim djelovanjem, ali i svojim privatnim inicijativama daleko od očiju javnosti da imaju veliko srce i izuzetan osjećaj za društvenu odgovornost. Djelovanjem kroz zakladu Vatreno srce već godinama prikupljaju sredstva za potrebitu djecu i mlade, ali ovaj iznos nadmašio je sve dosadašnje akcije”, istaknuli su iz HNS-a.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti