Utorak, 30. svibnja 2023.

Velik broj mladih uključen u rad DVD-a Suha Katalena, čak pet članova položilo za vatrogasno zvanje

Glavni projekt DVD-a Suha Katalena ove godine je nabava kombija, a u planu je i sudjelovanje na Županijskom vatrogasnom natjecanju

Redovna izvještajna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Suha Katalena održana je u prostorijama tamošnjeg društvenog doma, a otvorili su je predsjednik Nedeljko Kovačević i zapovjednik Vanja Šerepec.

Članovi DVD-a Suha Katalena
Članovi DVD-a Suha Katalena // Foto: djurdjevac.hr

Uz članove DVD-a, skupštini su prisustvovali i đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Matija Markešić te predsjednik Vatrogasne zajednice Alen Škudar.

Nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim prošlogodišnjim vatrogasnim aktivnostima, članovi skupštine jednoglasno su usvojili plan i program rada za 2023.

“Za ovu je godinu glavni projekt nabava kombija potrebnog za djelovanje DVD-a, a u planu je i sudjelovanje na Županijskom vatrogasnom natjecanju te održavanje opreme i garaže DVD-a”, poručili su iz DVD-a Suha Katalena.

Također, potrebno je istaknuti kako je DVD uputio čak pet članova na osposobljavanje za vatrogasna zvanja te su svi uspješno završili edukaciju.

Mladež DVD-a Suha Katalena
Mladež DVD-a Suha Katalena // Foto: djurdjevac.hr

Vatrogascima i cijelom društvu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković i gradonačelnik Hrvoje Janči.

“Drago mi je vidjeti ovako velik broj mladih koji su uključeni u rad DVD-a Suha Katalena”, naglasio je gradonačelnik Janči.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti