Petak, 19. srpnja 2024.

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA KRAJ FERDINANDOVCA Ribolovac se poskliznuo uz rijeku Dravu, pronađen je pothlađen

Obavljenim razgovorima utvrđeno je da je muškarac bio u ribolovu te da se oko 21.30 sati poskliznuo i pao na tlo, odnosno kamenje u takav položaj da se više nije mogao podići, a niti javiti na telefon

- Oglas -

U utorak u 23.15 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave koprivničko-križevačke zaprimio je dojavu od Centra 112 da ih je obavijestio građanin da je njegov otac u večernjim satima otišao na rijeku Dravu te da se ne javlja na mobitel.

Odmah po zaprimanju dojave, na područje Ferdinandovca upućene su sve raspoložive ophodnje Policijske postaje Đurđevac, Postaje granične policije Koprivnica i Interventne jedinice policije.

Pretragom terena sinoć u 0.35 sati, nedaleko od mjesta Ferdinandovac, a u neposrednoj blizini rijeke Drave pronađeno je vozilo oštećenog, dok je u 1.35 sati, uz rijeku Dravu pronađen 67-godišnjak kako pothlađen i lošeg zdravstvenog stanja leži na rukama.

- Oglas -

Po pronalasku, muškarac je prevezen u Dom zdravlja u Đurđevcu gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Obavljenim razgovorima utvrđeno je da je muškarac bio u ribolovu te da se oko 21.30 sati poskliznuo i pao na tlo, odnosno kamenje u takav položaj da se više nije mogao podići, a niti javiti na telefon.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti