Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

VESELI PROSINAC Brijačnica ‘Glavom i bradom’ nagrađuje vas šišanjem i uređenjem brade

Nagradit ćemo trojicu naših čitatelja. Darujemo vam tri muška šišanja i/ili uređenje brade. Napomena: igrati mogu i žene pa ako osvoje nagradu mogu je darovati svom omiljenom muškarcu

Preporučujemo

U sklopu Veselog prosinca na portalu Klikaj.hr s našim partnerom brijačnicom i barbershopom Glavom i bradom iz Koprivnice za vas smo pripremili još jednu lijepu nagradnjaču.

Nagradit ćemo trojicu naših čitatelja. Darujemo vam tri muška šišanja i/ili uređenje brade. Napomena: igrati mogu i žene pa ako osvoje nagradu mogu je darovati svom omiljenom muškarcu.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do ponedjeljka, 12. prosinca, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Glavom i bradom. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

Glavom i bradom brijačnica Koprivnica

To nije samo retro uređena brijačnica i barbershop. To je mjesto za druženje, komentiranje koja je momčad više zaslužila pobjedu na utakmici, za uzimanje pauze od posla i svih obaveza.

To je mjesto gdje muškarac uzima vrijeme za sebe.

Brijačnica Glavom i bradom već više od tri godine mjesto je u gradu gdje muškarci mogu dobiti uslugu kakvu dugi niz godina u Koprivnici nisu mogli dobiti: brijanje uz tretman vrućeg ručnika, starinsko brijanje britvom i uređivanje brade, retro i moderno šišanje…

Za sve je zaslužan koprivnički frizer i barber Denis Šipek koji se odlučio profesionalno usmjeriti prema uslugama za muškarce.

Time je u Koprivnicu donio i tradiciju starog brijačkog šarma: tjedni rituali brijanja, šišanja i druženja uz komentiranja svih tjednih događaja.

– Želja nam je brijačnici vratiti poziciju koja joj je nekad pripadala, da bude pravi muški prostor druženja i svakodnevne ćakule – ističe Šipek.

Brijačnica i barbershop Glavom i bradom nalazi se u samom središtu Koprivnice, u Svilarskoj 32/a.

Radno vrijeme:

  • ponedjeljak 8.30 – 13 sati
  • utorak, srijeda i četvrtak 8.30 – 13 i 15 – 19
  • petak 8.30 – 17
  • subota 8 – 13

Kontakt: 099 769 11 03

Glavom i bradom brijačnica Koprivnica Glavom i bradom brijačnica Koprivnica Glavom i bradom brijačnica Koprivnica Glavom i bradom brijačnica Glavom i bradom brijačnica Koprivnica

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti