Utorak, 6. lipnja 2023.

VIDEO Imamo pobjednice izbora za najljepše mame Hrvatske

Iako sve nisu mogle osvojiti lentu, sve ove žene odlično su se predstavile i zapravo su sve one za nas pobjednice

Vedrana Halinčić Bakšić najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Ljubici Bulić.

Tanja Metikoš osvojila je lentu za u kategoriji elegantnost, Vesna Klamenčić u kategoriji stila, dok je miss osobnosti Nikolina Lulić.

Dubravka Baneković najbolja je u kategoriji fashion, Marijana Bošković je najfotogeničnija, dok je u kategoriji sprint najbolja Marija Roso. Tea Marjančić je miss glamour, dok je Kristina Kovačević najsimpatičnija mama natjecanja.

Finale Najljepše Mame Hrvatske i ove se godine održalo u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku.

Vedrana Halinčić Bakšić ponosna je majka dvogodišnje djevojčice Anabele i sretno je udana. Po strucije magistra prava i zaposlena je na puno radno vrijeme. Ima i dodatan posao u jednoj poznatoj kompaniji za kozmetiku, a preko 25 godina trenira kickboxin i dvostruka je europska prvakinja u kickboxingu u seniorskoj kategoriji, višestruka državna prvakinja i pobjednica mnogih međunarodnih turnira, a kao juniorka bila je i 2 puta svjetska prvakinja, te nosi i brončano seniorsko svjetsko odličje. Aktualna je državna prvakinja trenutno od prošle godine, a predstavila se kickboxingom.

Ljubica Bulić majka je tri kćeri, iza sebe ima izbor za Miss Universum. Ujedno odabrana je kao jedna od 50 najljepših žena u natjecanju jednih velikih hrvatskih novina. Životna postignuća vrednuje odvažnošću da hrabrim kročenjem prema životnim izazovima ostavlja trag i uspomene. Smatra da vjera u Boga čovjeku daje moralni kompas, a na natjecanje se prijavila kako bi svojim kćerima kao i svim ženama pokazala da biti majka
nije prepreka za uspjeh i uživanje u životu.

Nedjeljne finalistice bile su Ines Tetec (32) iz Koprivnice, Tea Melnjak (34) iz Sračinca, Marina Džinić (39) iz Koprivnice, Ivana Canjuga (39) iz Varaždina, Kristina Cvrtila (28) iz Krapine, Jovana Topić (29) iz Klinča Sela, Vedrana Halinčić Bakšić (32) iz Klinča Sela, Kristina Kovačević (32) iz Horvata, Tanja Metikoš (38) iz Rijeke, Marija Roso (26) iz Pelješca, Nikolina Lulić (32) iz Gospića, Tea Marjančić (34) iz Šibenika i Marijana Bošković (34) iz Dražica.

U kategoriji Dijamant natjecale su se Dubravka Baneković (41) iz Visokog, Vesna Klemenčić (46) iz Pitomače, Svjetlana Milihin (40) iz Volodera, Ljubica Bulić (44) iz Zagreba, Zdravka Crnički (53) iz Marije Bistrice, Brankica Klarić (40) iz Šibenika i Marija Marina Banić (48) iz Kaštel Gomilice.

Iako sve nisu mogle osvojiti lentu, sve ove žene odlično su se predstavile i zapravo su sve one za nas pobjednice.

Video s proglašenja možete vidjeti OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti