Subota, 15. lipnja 2024.

VIDEO Kažu da Bog čuva budale i pijance. Ovaj mladić imao je nevjerojatne sreće

Mladić pijan divljao automobilom pa sletio s parkirališta. Policija je utvrdila da je mladić vozio automobil prije nego što je stekao vozačku dozvolu. Izmjerili su mu 1,48 promila alkohola u organizmu. Na sreću, nije ozlijeđen

- Oglas -

Nevjerojatne scene odvijale su se jutros na parkiralištu Doma zdravlja u Krapini. Svirala je glasna glazba, a tri mladića i djevojka pili su te se zezali. S prozora ih mobitelom snima čitatelj…

Sa strane je stajala starija Opel Corsa koju pali četvrti mladić (18). I dok ekipa sa strane pijucka i zeza se, vozač pokušava bezuspješno driftati. Dodaje gas i čuje se proklizavanje guma, piše Zagorje International.

Prvi put, drugi, treći i tako dva kruga po parkiralištu. Sedmi put lovi veći zalet, dodaje gas, ne okreće volan i ne pušta gas. U zadnjem zavoju desnim kotačima zapinje za rubnjak, nastavlja vožnju te slijeće nizbrdo prema glavnoj cesti, a ekipa koja je trenutak prije sve to gledala, promatra ga u nevjerici. Čuje se udarac i tek nakon nekoliko trenutaka jedan od njih odlaže stvari i trči niz nizbrdicu. Nevjerojatna sreća što nije sletio na cestu dok je netko nedužan prolazio i teško ozlijedio nedužne prolaznike i sebe, ili, još gore.

- Oglas -

Policija je utvrdila da je mladić vozio automobil prije nego što je stekao vozačku dozvolu. Izmjerili su mu 1,48 promila alkohola u organizmu. Na sreću, nije ozlijeđen. Kažu da Bog čuva pijance i budale. Ovaj mladić, čini se, dvostruko se osigurao.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti