Petak, 3. veljače 2023.

VIDEO Koprivnička kantautorica Anna Moor predstavila novi singl ‘valove love’

Autorica teksta i glazbe je Anna Moor, bas i gitaru odsvirao je Ivan Grobenski, bubnjeve Jerko Jurin, a Marin Hraščanec klavijaturu i syntheve, te je ujedno zaslužan za produkciju, mix i mastering, a zajedno s Annom Moor za aranžman pjesme

Preporučujemo

Koprivnička kantautorica Anna Moor nas pjesmom “valove love” savršeno uvodi u dugo toplo ljeto koje je pred nama svojim posebnim glazbenim izričajem i nježnim, sanjivim vokalom u kombinaciji sa modernim drum’n’bass ritmovima.

Autorica teksta i glazbe je Anna Moor, bas i gitaru odsvirao je Ivan Grobenski, bubnjeve Jerko Jurin, a Marin Hraščanec klavijaturu i syntheve, te je ujedno zaslužan za produkciju, mix i mastering, a zajedno s Annom Moor za aranžman pjesme.

– ‘valove love’ je nostalgičan ljetni zapis, uhvaćen trenutak sanjivog predvečerja, kad se nebo spaja s morem, a oblaci lagano prolaze nošeni ljetnim povjetarcem. Tekst krije i dublju poruku, onu kako ljeto ne mora biti samo najdraže godišnje doba koje podsjeća na bezbrižnost i sreću, ono je i osjećaj usađen duboko u onima koji su pronašli pravu ljubav od koje se ne odustaje i koja uvijek podsjeća i vraća nas na mjesta na kojima smo stvorili najljepše uspomene, nešto kao osjećaj vječnog ljeta” – kaže Anna Moor.

Pop prožet ljetnim drum‘n’bass ritmom interpretira slobodu, oponaša vožnju i bijeg u nepoznato, a vokal Anne Moor unosi melankoliju u njen osebujan stil kojim se već predstavila publici svojim prijašnjim singlovima ‘Blizu vode’, ‘Genovia’ i ‘Život kao rijeka’.

Spot je snimljen u Rovinju, režirao ga je i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines Films).

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti