Utorak, 29. studenoga 2022.

VIDEO Pogledajte novi ‘Božićni vlog’ vesele obitelji Miholić: kićenje jelke i predivan Badnjak

Predivan je Badnjak uz mnogo sreće i veselja, a iznenadio ih je i prolazak Djeda Božićnjaka u koloni kroz centar grada. Ma morate to pogledati i sve će vam biti jasno

Preporučujemo

“Naše male avanture” naziv je Youtube kanala na kojem se četveročlana obitelj Miholić, kako kažu, dobro zeza i objavljuje nove video uratke svojih avantura s putovanja, izazova i još puno toga pod forom “bude to dobro”.

Inače su iz Križevaca, a već tri godine žive i rade u Irskoj. U ovo blagdansko razdoblje odlučili su objavljivati božićne vlogove. U planu imaju objavljivati dva-tri videa tjedno.

Izrada adventskog vijenca bio je njihov prvi “Božićni vlog”, a u videu možete vidjeti kako su ga lijepo svi zajedno na kraju napravili, a pritom se i dobro zabavili.

Izrada “Adventskog kalendara od WC rola” bio je njihov drugi “Božićni vlog”. Malo boje, puno WC rola, sitnih poklona i uz puno dobre volje sve je jednostavno. Možete i vi to napraviti, a vesela obitelj Miholić zna kako. Pogledajte video i saznajte.

Božićni ugođaj u gradiću Fermoyju u kojem žive bio je njihov treći “Božićni vlog”. Predivne noćne snimke dronom i puno ukrasa kroz cijeli grad. Pogledajte video njihovog večernjeg đira po gradiću u kojem su već malo više od tri godine.

Stigao nam je Sveti Nikola i krampus bio je naziv njihovog četvrtog “Božićnog vloga”. Pogledajte kako su se pripremali, čistili i dočekali poklone u čizmicama.

U petom “Božićnom vlogu” posjetili su Leahys Farmu i doživjeli pravi božićni doživljaj.

Organizirali su događaj “Santa’s Village” gdje ih je čekao Djed Božićnjak s poklonima u štali. Farma je jako ogromna i možete vidjeti razne domaće životinje, kopati pravim bagerima, voziti male formule, isprobati čokoladu u njihovoj tvornici i lijepo se zabaviti u vožnji quadom kroz šumu te na kraju fino pojesti u restoranu.

Predivna božićna priča na farmi u Ardmoru naziv je njihovog šestog “Božićnog vloga”.

Posjetili su “Winter Wonderland” događaj i, naravno, bili su oduševljeni. Potrudili su se i ukrasili sve s umjetnim snijegom i iznenađenjima nije bilo kraja iza svakog ugla. Dočekao ih je Djed Mraz, Baka Mraz, vilenjaci, vlak u snijegu i životinje na svakom koraku.

U sedmom Božićnom vlogu” donose vam priču o njihovoj kupovini božićne jelke po tmurnom i nepredvidivom irskom vremenu. Po svoju savršenu jelku zaputili su se na jednu veliku farmu (Pete’s Christmas tree farm) i nisu požalili. Prelijepo iskustvo i doživljaj u potrazi za jelkom, dragi domaćini te jedna velika avantura gdje su vozili svoju jelku na krovu automobila. Ma svašta se izdogađalo po putu, jedna prava mala avantura.

U osmom “Božićnom vlogu” rade kolače. Uz dobru zabavu i ukrašavanje, napravili su raspucance i medenjake. Trebate recept, javite im se u komentarima.

U devetom “Božićnom vlogu” kite svoju božićnu jelku. Predivan je Badnjak uz mnogo sreće i veselja, a iznenadio ih je i prolazak Djeda Božićnjaka u koloni kroz centar grada. Ma morate to pogledati i sve će vam biti jasno.

Možete ih zapratiti i na Facebooku i na Instagramu. Nećete požaliti, totalno su cool.

Tata Alen, mama Petra, njihov sinček Lukas i preslatka djevojčica Sofia pozivaju vas da se pretplatite na njihov Youtube kanal, uključite zvonce i saznajte na vrijeme kada izlazi njihov novi video.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti