Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

[VIDEO] Roy Ferenčina uoči Rijeke: ‘Očekujem da odigramo dobru utakmicu i tražimo bodove’

Utakmica Slavena Belupa i Rijeke igra se u sklopu 9. kola SuperSport HNL-a u nedjelju s početkom u 17 sati na Gradskom stadionu 'Ivan Kušek - Apaš' u Koprivnici

- Advertisement -

Trener Slavena Belupa Roy Ferenčina održao je u petak konferenciju za novinare na kojoj je najavio nedjeljnu prvenstvenu utakmicu s Rijekom.

– Uvijek je lijepo igrati pred koprivničkom publikom, imamo i naše mlade navijače Podravske štuke, a nadam se da će nas podržati i ostali. Očekujem da odigramo dobru utakmicu i tražimo bodove, bez obzira na to što je Rijeka dobra ekipa koju vodi moj veliki prijatelj Željko Sopić – rekao je Ferenčina.

Za nastup zbog ozljeda vjerojatno neće konkurirati Vinko Međimorec, Juan Cascini i Mihail Caimacov.

- Advertisement -

– Vjerujem u naše igrače, nadam se da ćemo ponoviti utakmicu kakvu smo odigrali s mladom reprezentacijom Hrvatske te ono što smo prikazali u pojedinim dijelovima gostovanja kod Dinama. Optimističan sam, normalno da svi gledamo pozitivno, svi jedva čekamo utakmicu da se pokažemo u najboljem svjetlu – najavio je Slavenov trener.

Što je još rekao Ferenčina na redovitoj konferenciji za novinare, možete pogledati u video prilogu Slaven Belupo TV-a.

Utakmica Slavena Belupa i Rijeke igra se u sklopu 9. kola SuperSport HNL-a u nedjelju s početkom u 17 sati na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici.

Standings provided by Sofascore
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti