Subota, 20. travnja 2024.

[VIDEO] Slaven u petak s Istrom po iskupljenje za Poljud, prihod s utakmice ide u humanitarne svrhe

'Ako budemo pravi, ako ćemo se držati dogovora i plana, i ako budemo agresivni, mislim da neće biti problema', rekao je Međimorec

- Oglas -

Trener Roy Ferenčina i stoper Vinko Međimorec najavili su prvenstvenu utakmicu Slavena Belupa s pulskom Istrom koja je na rasporedu u petak u 17 sati na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici.

– Radi se o jednoj dobroj ekipi koja je prošlog tjedna promijenila trenera. Znamo kakva je talijanska škola nogometa, i kakav stil oni gaje. Očekuje nas teška utakmica, makar je svaka u Prvoj ligi takva. Mislim da smo se kroz ovaj tjedan dobro spremili. Imali smo neugodno iskustvo s gostovanja u Splitu gdje nismo izgledali dobro, gdje smo zakazali u svim segmentima nogometne igre. Nadam se da je to iza nas, da smo se oporavili od toga, i maksimalno spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu – najavio je Ferenčina.

S dolaskom Roberta Murića rastu i ambicije. Možete li se uključiti u borbu za Europu?

- Oglas -

– Vrijeme će pokazati hoćemo li se uključiti u borbu za Europu već ove sezone, ali ja bih išao od utakmice do utakmice. Ova s Istrom je sad najvažnija. Siguran sam da ćemo biti bolji s Murićem koji će donijeti kvalitetu više, jer će i ostali igrači biti bolji uz njega, tako da očekujem bolje predstave naše ekipe – rekao je Ferenčina.

Vinko Međimorec dobit će priliku u početnoj postavi zbog izostanka Daniela Štefulja, očekuje se da će na lijevi bok obrane preseliti Antonio Bosec.

– Očekujemo tešku i zahtjevnu utakmicu. Istra je promijenila trenera i igra malo drugačije nego što je igrala dosad. Očekujem ih agresivne, čvrste. Stoje u bloku, usko i kompaktno, ali uvijek volim reći da ovisimo sami o sebi. Ako budemo pravi, ako ćemo se držati dogovora i plana, i ako budemo agresivni, mislim da neće biti problema – rekao je Međimorec.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti