Nedjelja, 26. ožujka 2023.

VIDEO Slavenov trener nakon remija s Dinamom: ‘Nitko ne može pobijediti Zorana Zekića šest puta zaredom’

'Nećemo biti bahati, naravno da smo zadovoljni bodom i da će nam puno značiti u nastavku prvenstva u svakom smislu', izjavio je Zekić

Preporučujemo

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić bio je odlično raspoložen nakon remija s hrvatskim prvakom Dinamom.

– Nitko ne može pobijediti Zorana Zekića šest puta zaredom! Bilo je zaista i hladno, i teško za igrati, a nama i zbog mentalnog stanja jer u zadnjim utakmicama s Dinamom nismo dobro prolazili. Danas smo hvala Bogu pronašli snage i načina, i taktičkog i svakog drugog da im se dobro suprotstavimo. Dobro smo u nastavku stajali u bloku, imali smo iz pozitivne tranzicije jako dobrih izlazaka, no nažalost nismo bili do kraja konkretni. Međutim, nećemo biti bahati, naravno da smo zadovoljni bodom i da će nam puno značiti u nastavku prvenstva u svakom smislu – izjavio je Zekić na konferenciji za novinare.

Dinamov trener Ante Čačić kazao je kako misli da je rezultat realan.

– Nažalost, prilike baš nisu bile nogometne da se odigrao i kvalitetnija utakmica, pogotovo s naše strane. Iako smo imali to rano vodstvo, mislim da smo u prvom poluvremenu propustili realizirati utakmicu iz razloga što smo možda trebali iskoristiti taj vjetar koji nam je trebao biti saveznik. Bilo je teško i iritantno igrati pod takvim uvjetima. Domaćin angažiran, borben. Da bismo došli do tri boda, mi smo ipak trebali imati više pokušaja prema vratima, a nismo iz razloga što smo momčad koja je navikla kontrolirati posjed i imati dominaciju, a kad prilike nisu nogometne onda je to dosta teško – konstatirao je Čačić.

 


Standings provided by Sofascore
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti