Srijeda, 8. prosinca 2021.

Vidović i Bilać novi su igrači ždalskog Prekodravca, pogledajte plan priprema

Spomenimo i kako će Prekodravac u pripremnom periodu održati domaći memorijalni turnir na kojem će uz domaću sudjelovati još tri ekipe

Preporučujemo

Prekodravac iz Ždale napustili su N. Posavec koji je otišao u Kalinovac, Halavuk koji je otišao u Podravac iz Virja, Aušperger je novi igrač Peteranca, a Zlatar je potpisao za Fugaplast. Uprava kluba navela je da im se zahvaljuje za sve što su pružili iako smatraju da su neki igrači trebali pružiti puno više od viđenog.

Trener će i dalje biti Dejan Ruk, a ranije smo objavili da su doveli tri nova igrača. To su Dario Katana, Edi Hrle i Mišel Čurčić. Najavljeno nam je kako rade na dovođenju još dva igrača, što se i ostvarilo.

Za Prekodravac je potpisao Ivan Vidović koji dolazi iz NK Spartak Mala Subotica, a može pokriti više pozicija. Drugi je Antonio Bilać koji dolazi iz NK Mladost Buzin, iz kluba navode da je igrač s inozemnim iskustvom koji igra u oba smjera.

Spomenimo i kako će Prekodravac u pripremnom periodu održati domaći memorijalni turnir na kojem će uz domaću sudjelovati još tri ekipe: GOŠK iz Gotalova, NK Fugaplast iz Gole i Graničar Novo Virje. Turnir se igra 25. srpnja. Sljedeći protivnici u pripremama bit će Ferdinandovac, Kalinovac i Mičetinac, tim redoslijedom.

Ivan Vidović
Antonio Bilać

 

Najnovije objave