Četvrtak, 18. travnja 2024.

VIKEND REKORDER Biciklist u Đurđevcu napuhao 3,29 promila

Proteklog je vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke izvršen i nadzor nad 54 mlada vozača, a isti su počinili šest prometnih prekršaja

- Oglas -

Proteklog je vikenda na području Policijska uprave koprivničko-križevačke utvrđeno 197 prometnih prekršaja, i to 94 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 23 prekršaj upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola te 18 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Nadalje, utvrđena su i četiri prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje, dva prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje i šest prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom.

Četiri su vozača bila uhićena, dok je jedan vozač bio smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

- Oglas -

“Izvršen je i nadzor nad 54 mlada vozača, a isti su počinili šest prometnih prekršaja, i to vožnju pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, prekoračenje dopuštene brzine kretanja te tri ostala prekršaja”, priopćili su iz Policijska uprave koprivničko-križevačke.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u petak u 21.49 sati u Grkinskoj ulici u Đurđevcu.

Naime, 56-godišnjak je biciklom upravljao pod utjecajem alkohola od 3,29 promila.

Također, u petak je zabilježena i najveća brzina kretanja.

Kako je priopćila PU koprivničko-križevačka, u Ulici Stjepana Radića u Reki u 19 sati vozač osobnog automobila se kretao brzinom od 127 kilometara na sat, iako je ograničenje 70 kilometara na sat.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti