Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Vratimo Palčiće u Petrovu: kupnjom dresa Darija Čanađije i Klikaj.hr je pomogao lijepu akciju

Natjecali smo se za Čanađijin dres iz talijanske Spezije koji je nosio na utakmici protiv Cagliarija. Zanimljivo je i da mu je u Speziji trener bio Nenad Bjelica, donedavni trener Dinama. Naša ponuda u iznosu od 1000 kuna na kraju je bila najveća i mi smo danas, u ponedjeljak, ta sredstva uplatili na račun Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići". Nije puno, ali je od srca.

Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” i Udruga “Dinamo to smo mi” pokrenuli su prije tri tjedna veliku akciju prikupljanja donacija za nabavu medicinske opreme za Zavod za neonatologiju koji je teško oštećen u nedavnom potresu u Zagrebu.

U tijeku je aukcija na kojoj se nalaze vrijedne stvari najboljih hrvatskih sportaša, ali i brojnih drugih građana velikog srca.

Cilj je prikupiti 4,39 milijuna kuna za kompletno uređenje odjela neonatologije opremom koja život znači.

Prema podacima od 8. svibnja, prikupljeno je već 4,38 milijuna kuna. Taj iznos je, dakle, već i premašen.

Na Facebook stranici “Vratimo Palčiće u Petrovu” pokrenut je zaista impozantan broj aukcija.

Jedan od sportaša koji su na aukciju stavili svoje ili dresove nekog drugog sportaša je i Dario Čanađija, nogometaš Gorice, koji je u karijeri nosio i boje Slavena Belupa, Rijeke, talijanske Spezije i ljubljanske Olimpije, a bio je i mladi hrvatski reprezentativac.

I mi smo kao portal Klikaj.hr odlučili sudjelovati u njegovoj aukciji. Natjecali smo se za Čanađijin dres iz talijanske Spezije koji je nosio na utakmici protiv Cagliarija. Zanimljivo je i da mu je u Speziji trener bio Nenad Bjelica, donedavni trener Dinama.

Naša ponuda u iznosu od 1000 kuna na kraju je bila najveća i mi smo danas, u ponedjeljak, ta sredstva uplatili na račun Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići”. Nije puno, ali je od srca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti