Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Vratimo Palčiće u Petrovu: kupnjom dresa Darija Čanađije i Klikaj.hr je pomogao lijepu akciju

Natjecali smo se za Čanađijin dres iz talijanske Spezije koji je nosio na utakmici protiv Cagliarija. Zanimljivo je i da mu je u Speziji trener bio Nenad Bjelica, donedavni trener Dinama. Naša ponuda u iznosu od 1000 kuna na kraju je bila najveća i mi smo danas, u ponedjeljak, ta sredstva uplatili na račun Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići". Nije puno, ali je od srca.

- Oglas -

Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” i Udruga “Dinamo to smo mi” pokrenuli su prije tri tjedna veliku akciju prikupljanja donacija za nabavu medicinske opreme za Zavod za neonatologiju koji je teško oštećen u nedavnom potresu u Zagrebu.

U tijeku je aukcija na kojoj se nalaze vrijedne stvari najboljih hrvatskih sportaša, ali i brojnih drugih građana velikog srca.

Cilj je prikupiti 4,39 milijuna kuna za kompletno uređenje odjela neonatologije opremom koja život znači.

- Oglas -

Prema podacima od 8. svibnja, prikupljeno je već 4,38 milijuna kuna. Taj iznos je, dakle, već i premašen.

Na Facebook stranici “Vratimo Palčiće u Petrovu” pokrenut je zaista impozantan broj aukcija.

Jedan od sportaša koji su na aukciju stavili svoje ili dresove nekog drugog sportaša je i Dario Čanađija, nogometaš Gorice, koji je u karijeri nosio i boje Slavena Belupa, Rijeke, talijanske Spezije i ljubljanske Olimpije, a bio je i mladi hrvatski reprezentativac.

I mi smo kao portal Klikaj.hr odlučili sudjelovati u njegovoj aukciji. Natjecali smo se za Čanađijin dres iz talijanske Spezije koji je nosio na utakmici protiv Cagliarija. Zanimljivo je i da mu je u Speziji trener bio Nenad Bjelica, donedavni trener Dinama.

Naša ponuda u iznosu od 1000 kuna na kraju je bila najveća i mi smo danas, u ponedjeljak, ta sredstva uplatili na račun Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići”. Nije puno, ali je od srca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti