Srijeda, 28. veljače 2024.

Za koji dan kreće izgradnja oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I. u Koprivnici

Namjena ovog zahvata je usmjeravanje oborinskih voda te sprečavanje poplavljivanja parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu ulice

- Oglas -

Idućeg četvrtka započinju radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I. u Koprivnici.

“Ukupna dužina obuhvata zahvata iznosi 250 metara, a odnosi se na izvedbu uljevne građevine kod raskrižja Ulice Močilski odvojak I. i odvojka prema Marijanskoj ulici, izgradnju zacijevljene oborinske kanalizacije kroz Ulicu Močilski odvojak I. prema Ulici Močile, odnosno do propusta ispod Varaždinske ceste”, priopćili su iz koprivničke gradske uprave.

Namjena ovog zahvata je usmjeravanje oborinskih voda te sprečavanje poplavljivanja parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu Ulice Močilski odvojak I.

- Oglas -

Izvođač radova na izgradnji oborinske kanalizacije je Koming Koprivnica. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 50 kalendarskih dana, što je ovisno o vremenskim uvjetima i trenutnoj situaciji s koronavirusom.

Radovi se većim dijelom izvode u cestovnom zemljištu. Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa prema kojoj će dio Ulice Močilski odvojak I., od Ulice Močile do odvojka prema Marijanskoj ulici biti zatvoren za promet, a omogućen će biti pristup stanara toga dijela ulice njihovim stambenim objektima.

Za vrijeme radova preporučuje se koristiti obilazne pravce, poput Marijanske ulice u Koprivnici.

Investitor predmetnih radova je Grad Koprivnica, a troškovi izgradnje oborinske kanalizacije iznose 540.000 kuna s PDV-om u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora građenja i koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti