Srijeda, 17. travnja 2024.

Za koprivničku Socijalnu samoposlugu prikupljeno više od 300 kilograma hrane

Prikupljene će proizvode dobiti građani i obitelji u potrebi koji su na to stekli pravo temeljem koprivničkog Socijalnog programa

- Oglas -

U organizaciji koprivničkog Crvenog križa održane su dvije uspješne akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Volonteri su u shopping centru Supernova u subotu prikupili 215 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i tri higijenska proizvoda, a u ponedjeljak u robnom centru KTC 87 kilograma prehrambenih namirnica i sedam komada proizvoda za higijenu.

“Prikupljene će proizvode dobiti građani i obitelji u potrebi koji su na to stekli pravo temeljem koprivničkog Socijalnog programa. Hvala svima koji su pomogli. Također, pozivamo sve koji naknadno žele donirati hranu ili higijenske potrepštine da se jave u koprivnički Crveni križ u Ulici braće Radić 7 od 7 do 15 sati ili nas nazovu na (048) 642-193”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

- Oglas -
Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu // Foto: GDCK Koprivnica

Pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Među volonterima koprivničkog društva Crvenog križa koji su sudjeluju u prikupljanjima donacija za Socijalnu samoposlugu te pakiranju i podjeli paketa potrebitima su umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti