Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Za koprivničku Socijalnu samoposlugu u Supernovi prikupljeno više od 150 kilograma hrane

Građani su donirali i 54 komada higijenskih potrepština. Hvala svima koji su pomogli

Preporučujemo

U akciji prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa organiziralo u subotu u šoping centru Supernova, građani su donirali 151 kilogram različitih prehrambenih namirnica i 54 komada higijenskih potrepština. Hvala svima koji su pomogli!

Ako niste stigli ostaviti neki prehrambeni ili higijenski proizvod u kolicima volontera, a željeli bi pomoći, donacije možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Naravno, pomoći možete i volontiranjem, javite se!

U prikupljanju donacija u Supernova centru sudjelovali su volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Kupcima su dijelili letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimali donacije.

“Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za sugrađane u potrebi, koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnica”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Među volonterima koji su prikupljali donacije za Socijalnu samoposlugu i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt “Volonter penzioner”. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad” Starigrad.

- Advertisement -

Najnovije objave