Subota, 18. svibnja 2024.

Zapaženi rezultati plivačica i plivača Cerina na jakom mitingu u Zagrebu

Na natjecanju je sudjelovalo 250 početnika i mlađih kadeta te 200 kadeta, mlađih juniora i juniora

- Oglas -

Pod vodstvom trenera Gorana Rihtarića, Lane Kovač i Martine Gregurek plivačice i plivači Plivačkog kluba Cerine nedavno su sudjelovali na 18. Mitingu Vidra u Zagrebu.

Na natjecanju je sudjelovalo 250 početnika i mlađih kadeta te 200 kadeta, mlađih juniora i juniora.

Od početnika i mlađih kadeta sudjelovali su Maria Rihtarić, Ana Hren, Izabela Brlečić, Eva Novak, Ena Jendrašic, Klara Stanković, Franka Bebek, Sara Sambolek, Matej Antolaš, Borna Strah, Niko Car, Vito Odak, Noa Brckan, Erik Petrić, Petar Domanovac, Marko Ferčec, Domagoj Krapinec, Fran Blažotinec i Petar Junušić.

- Oglas -

U kategoriji mlađih kadeta posebno su se istaknuli Petar Domanovac sa zlatom na 50 prsno i petim mjestom na 100 mješovito, dok je Erik Petrić bio sedmi na 100 slobodno.

Plivači Cerina
Foto: Plivački klub Cerine

U kategoriji početnika Matej Antolaš istaknuo se s četvrtim mjestom na 50 prsno te Maria Rihtarić šestim mjestom na 100 slobodno.

Od kadeta i mlađih juniora u popodnevnom dijelu sudjelovali su Petar Ferčec; Teo Munić, Mislav Skvaža, Nika Đurec, Katja Koščak i Marija Belčić.

Norme za državna prvenstva isplivali su Petar Domanovac, Erik Petrić, Katja Koščak i Marija Belčić, od kojih najviše treba istaknuti Petra koji je imao najvrjedniji rezultat na natjecanju, poručili su iz Plivačkog kluba Cerine.

Napomenimo i kako je ovim natjecanjem obilježena 30. godišnjica Zagrebačkog plivačkog kluba, organizatora natjecanja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti