Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Zapucao na radnike koji su postavljali instalacije ispred njegove kuće

Nakon što su se zaposlenici vozilom počeli udaljavati, 43-godišnjak je iznad njihovog vozila ispalio hitac iz plinskog pištolja te ušao u kuću, dok su se zaposlenici udaljili s mjesta događaja

Preporučujemo

Zagrebački policajci proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, on je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Podsjetimo, u srijedu oko 11 sati u zagrebačkom Susedgradu, u Ulici II. gajnički vidikovac, za vrijeme dok su dvojica zaposlenika tvrtke, 25-godišnjak i 43-godišnjak, na ulici ispred kuće 43-godišnjaka postavljali instalacije, ovaj je izišao iz kuće te zaprijetio zaposlenicima i zatražio ih da se udalje.

Nakon što su se zaposlenici vozilom počeli udaljavati, 43-godišnjak je iznad njihovog vozila ispalio hitac iz plinskog pištolja te ušao u kuću, dok su se zaposlenici udaljili s mjesta događaja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti