Petak, 19. kolovoza 2022.

Završen je ljetni kamp na bazenima Cerine

Mališanima je omogućeno kvalitetno provođenje slobodnog vremena tijekom školskih praznika

Preporučujemo

Prošlog je petka na bazenima Cerine završio ljetni kamp koji se odvijao u sklopu projekta ‘Kampom do jednakosti’.

Riječ je o projektu koji sufinancira Zaklada ‘Hrvatska za djecu’, a provodi ga Grad Koprivnica.

U ljetnom kampu, koji je trajao od 11. pa sve do 15. srpnja, sudjelovalo je 20 djece u dobi od 6 do 12 godina s područja grada Koprivnice.

Za djecu je bio osmišljen petodnevni program koji je sadržavao edukativne, sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti.

Svaki dan program se sastojao od tri dijela: sportskog kampa, kreativno-edukativnog kampa i aktivnog odmora (tzv. igre na vodi). Aktivnosti su se odvijale na otvorenom i na bazenskom prostoru, a sve pod stručnim vodstvom kineziologa i stručnih animatora.

Ljetni kamp Cerine
Djeca su na kraju dobila diplome // Foto: koprivnica.hr

Tijekom realizacije kampa koristila se sportska oprema koja je nabavljena u tu svrhu. Na kraju kampa djeci su podijeljene diplome za sudjelovanje i prigodni poklon paketi.

Ovo je drugi kamp koji je realiziran u sklopu projekta. Prvi kamp realiziran je krajem veljače tijekom zimskih praznika.

Ljetnim i zimskim kampom završene su dvije glavne aktivnosti projekta. Kroz oba kampa mališanima je omogućeno kvalitetno provođenje slobodnog vremena tijekom školskih praznika.

Aktivnosti unutar kampa bile su osmišljene na način da omoguće djeci novu perspektivu provođenja slobodnog vremena te da im omoguće potpuno nova iskustva koja će ih obogatiti novim spoznajama.

- Advertisement -

Najnovije objave