Petak, 12. kolovoza 2022.

Sloga dovela sedam novih igrača, među njima su odličan stoper i veznjak

Klub je napustio i najbolji strijelac iz prošle sezone Mario Rac, koji je postao pomoćni trener u prvoligašu Šibeniku

Preporučujemo

Nogometaši Sloge iz Koprivničkog Ivanca prošlu su sezonu završili na drugom mjestu Prve koprivničko-križevačke županijske nogometne lige sa šest bodova manje od prvaka Bratstva iz Kunovca.

Ivančani se ovog ljeta nisu prijavili za napredovanje u viši rang, te će se i u novoj sezoni natjecati u najvišem razredu županijskog nogometa.

Nakon završetka prošlog prvenstva došlo je do promjena u igračkom kadru prve momčadi Sloge, koja je dovela sedam novih igrača.

Najveća pojačanja među njima svakako su iskusni stoper Saša Vukonić koji dolazi iz Tehničara, te veznjak Karlo Pjetri koji je dosad nastupao za Borac iz Imbriovca.

Saša Vukonić na utakmici sa Slavenom
Saša Vukonić (desno) // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Osim njih, stigli su i Ivan Trupina (Graničar Legrad), Matija Majetić (Miklinovec), Danijel Ivandija (Graničar Đurđevac), vratar Matija Vrabelj (dosad studirao u Osijeku) te Saša Simić (Sokol).

Klub iz Ivanca napustili su Nigerijac Baku (Sesvete), Karlo Kešinović koji se vratio u Zagreb, Matej Komes (Reka), Alen Ivić (studira u Zagrebu), Mario Ćibarić i Tomislav Ivančić.

Klub je napustio i najbolji strijelac iz prošle sezone Mario Rac, koji je postao pomoćni trener u prvoligašu Šibeniku.

No, iz Sloge napominju kako je Rac ostao registriran, pa neće biti iznenađenje ako i u novoj sezoni zaigra u pokojoj utakmici, naravno ako mu to dozvoli radni raspored…

Stjepan Mikulinec se pak oporavlja od operacije koljena te će biti spreman za proljeće.

- Advertisement -

Najnovije objave