Subota, 28. svibnja 2022.

Zvonimir Fajfarić ponovno izabran za predsjednika Općinskog vijeća Općine Rasinja

Za potpredsjednika Općinskog vijeća Općine Rasinja izabran je Ljubiša Grubačević. Osim vijećnika, prisegu je dao i načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, koji je čestitao izabranim vijećnicima i izabranom predsjedniku i potpredsjedniku s kojima očekuje kvalitetnu suradnju i nastavak daljnjeg razvoja Općine Rasinja

Preporučujemo

Konstituirano je Općinsko vijeće Općine Rasinja. Na sjednici održanoj u četvrtak prisegu je dalo 13 izabranih vijećnika. Uz neposredno izabrane vijećnike, umjesto Danimira Kolmana, koji je izabran za općinskog načelnika u Općinsko vijeće je ušao Milan Vranešević.
Za predsjednika Općinskog vijeća većinom glasova prisutnih vijećnika ponovno je izabran Zvonimir Fajfarić, a za potpredsjednika Ljubiša Grubačević.
Osim vijećnika, prisegu je dao i novi-stari načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, koji je čestitao izabranim vijećnicima i izabranom predsjedniku i potpredsjedniku s kojima očekuje kvalitetnu suradnju i nastavak daljnjeg razvoja Općine Rasinja.
“U roku od tri mjeseca trebaju se održati izbori za još dva vijećnika iz redova pripadnika manjine, tako da će nakon toga Općinsko vijeće Općine Rasinja imati 15 vijećnika”, istaknuli su iz općinske uprave.
- Advertisement -

Najnovije objave