Utorak, 30. travnja 2024.

U sklopu projekta ‘Zaželi – Brižne žene podravske III’ u Općini Kalinovac zaposleno šest žena

Korisnicima će pružati pomoć u dostavi namirnica, lijekova, pripremi obroka u kućanstvima, održavat će čistoću njihovih domova i okućnica, pružat će im podršku kroz razgovore i druženja i slično

- Oglas -

Načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota potpisao je ugovore o radu sa šest žena u sklopu projekta ‘Zaželi – Brižne žene podravske III’, te im poželio puno uspjeha u nastavku obilaska i pružanju pomoći krajnjim korisnicima.

Žene će u sljedećih šest mjeseci kao ciljna skupina projekta osigurati pomoć i podršku za 42 krajnja korisnika.

Pružat će im pomoć u dostavi namirnica, lijekova, pripremi obroka u kućanstvima, održavat će čistoću njihovih domova i okućnica, pružat će im podršku kroz razgovore i druženja i slično.

- Oglas -

Projekt je vrijedan 98.427,23 eura (741.600 kn), a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.’ u sklopu natječaj ‘Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III’ (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%).

Partneri Općine Kalinovac na projektu ‘Zaželi – Brižne žene podravske III’ su Općina Molve, Općina Ferdinandovac, Općina Novo Virje, Općina Podravske Sesvete, te Hrvatski zavod za zapošljavanje i Hrvatski zavod za socijalni rad.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti